De thuisfront commissie

Mogen wij ons even voorstellen?
Wij zijn de thuisfrontcommissie (TFC) Light to Shine van Elijah en Willianne die hen ondersteunen in hun uitzending naar Kenia. Als vrienden en gemeenteleden zijn we door hen gevraagd en willen we hen graag bijstaan op allerlei gebieden.

Wat doet een Thuisfrontcommissie?
De TFC neemt een belangrijke plaats in, in de zorg voor Elijah en Willianne en onderhoudt nauwe contacten met hen. De TFC zorgt o.a. voor de verzending van de nieuwsbrieven, de fondswerving ten behoeve van de uitzending, zorg op pastoraal en sociaal gebied, informatie over de thuisgemeente naar het gezin en omgekeerd. Elijah en Willianne kunnen niet uitgezonden worden zonder deze ondersteuning.

Wie vormen TFC Light to Shine?
De TFC bestaat uit: Lisette Koolmees (voorzitter), André Nagtegaal (penningmeester), Jantien van Vliet, Erwin Boxman en Marijke Brandwijk. Hieronder stellen zij zich even voor.

Wilt u contact met iemand van het TFC of meer informatie? Mail dan naar info@lighttoshine.nl of maak gebruik van het contactformulier.

Lisette Koolmees

Voorzitter

Getrouwd met Iwan en in het dagelijks leven werkzaam als docent Engels op het Wartburg College. In 2018 verbleef ik twee weken bij Elijah en Willianne voor een buitenlandstage. In deze twee weken heb ik hen beter leren kennen en heb ik kennis gemaakt met het prachtige werk dat zij in Kenia mogen verrichten. Na dit verblijf wilde ik graag actief betrokken blijven en heb ik mij aangesloten bij de TFC. Door hier een plaats in te nemen hoop ik hen en hun werk te kunnen ondersteunen, zodat er nog meer mensen geholpen kunnen worden en in aanraking gebracht worden met het Evangelie.

André Nagtegaal

Penningmeester

Willianne en ik kennen elkaar via de Bethelkerk. Ik werk in het Maasstadziekenhuis op de financiële afdeling, dus ik ben elke dag met financiën bezig. Ik vind het een uitdaging om binnen de TFC, zij het op een heel andere manier, de financiën in goede banen te leiden en zo Willianne te steunen bij het belangrijke werk wat zij in Kenia doet.

Jantien van Vliet

Secretariaat

Getrouwd met Wim van Vliet en moeder van onze vier dochters. Willianne en ik kennen elkaar van de Bijbelstudievereniging in onze kerk. Hierdoor heb ik Willianne ‘gevolgd’ in het mooie maar ook zware werk dat zij gedaan heeft op haar eerdere reis naar Kenia. Nu ze weer in Kenia is, is het voor haar belangrijk dat er ook binnen de zendende gemeente mensen zijn die haar bijstaan. Daar wil ik graag een schakel in zijn. Om zo, vanuit mijn mogelijkheden, haar te ondersteunen en samen leren en te beleven dat we zorg mogen dragen voor onze naasten. De wereld is ook daarin groter dan Sliedrecht. Ik vind het leuk mijn energie te geven door samen met andere TFC leden nieuwe acties te bedenken en te helpen uitvoeren.

Erwin Boxman

Lid

Mijn naam is Erwin Boxman, getrouwd en vader van twee kinderen. Ik ben werkzaam bij een begrafenisonderneming. Door mijn bijdrage aan de TFC hoop ik Willianne te ondersteunen in haar mooie, maar soms ook moeilijk werk in Kenia.

Marijke Brandwijk

Lid

Na een aantal jaar leerkracht op het speciaal onderwijs geweest te zijn, werk ik nu op een zorgboerderij als pedagogisch medewerker. Een prachtig beroep waarin ik kinderen zie opbloeien en ontwikkelen op hun eigen manier! Sinds kort maak ik deel uit van de TFC. Mooi om op deze manier Light to Shine en de mensen die betrokken zijn te leren kennen en tegelijkertijd te steunen. Ik hoop me in te zetten voor dit mooie werk om zo anderen tot zegen te kunnen zijn door het werk van Willianne en Elijah.