De thuisfront commissie

Mogen wij ons even voorstellen?
Wij zijn de thuisfrontcommissie (TFC) Light to Shine van Elijah en Willianne die hen ondersteunen in hun uitzending naar Kenia. Als vrienden en gemeenteleden zijn we door hen gevraagd en willen we hen graag bijstaan op allerlei gebieden.

Wat doet een Thuisfrontcommissie?
De TFC neemt een belangrijke plaats in, in de zorg voor Elijah en Willianne en onderhoudt nauwe contacten met hen. De TFC zorgt o.a. voor de verzending van de nieuwsbrieven, de fondswerving ten behoeve van de uitzending, zorg op pastoraal en sociaal gebied, informatie over de thuisgemeente naar het gezin en omgekeerd. Elijah en Willianne kunnen niet uitgezonden worden zonder deze ondersteuning.

Wie vormen TFC Light to Shine?
De TFC bestaat uit: Lisette Koolmees (voorzitter), André Nagtegaal (penningmeester), Ilse van der Wulp, Caroline van der Weerd, Elize Klaassen en Lianne van de Vreede.   Hieronder stellen zij zich even voor.

Wilt u contact met iemand van het TFC of meer informatie? Mail dan naar info@lighttoshine.nl of maak gebruik van het contactformulier.

Lisette Koolmees

Voorzitter

Getrouwd met Iwan en in het dagelijks leven werkzaam als bij Stichting Woord en Daad. In 2018 verbleef ik voor het eerst twee weken bij Elijah en Willianne voor een buitenlandstage. In deze twee weken heb ik hen beter leren kennen en heb ik kennis gemaakt met het prachtige werk dat zij in Kenia mogen verrichten. Na dit verblijf wilde ik graag actief betrokken blijven en heb ik mij aangesloten bij de TFC. Door hier een plaats in te nemen hoop ik hen en hun werk te kunnen ondersteunen, zodat er nog meer mensen geholpen kunnen worden en in aanraking gebracht worden met het Evangelie.

André Nagtegaal

Penningmeester

Willianne en ik kennen elkaar via de Bethelkerk. Ik werk in het Maasstadziekenhuis op de financiële afdeling, dus ik ben elke dag met financiën bezig. Ik vind het een uitdaging om binnen de TFC, zij het op een heel andere manier, de financiën in goede banen te leiden en zo Willianne te steunen bij het belangrijke werk wat zij in Kenia doet.

ILSE VAN DER WULP

Lid

Mijn naam is Ilse van der Wulp, getrouwd met Matthijs en samen zijn we gezegend met 3 kinderen; Elena, Benjamin en Julia.

Vanaf januari 2023 ben ik lid geworden van de TFC. Willianne is geen onbekende voor mij. Vanaf 2003 zijn we namelijk al vriendinnen. Na haar huwelijk met Elijah en het definitieve vertrek naar Kenia is ons contact alleen maar meer geworden. Ik heb veel waardering voor het werk wat zij daar mogen doen en de manier waarop ze dit doen. Daarom zet ik me graag in voor hun Stichting Light to Shine.

Caroline van der weerd

Lid

Getrouwd met Daan en moeder van twee jongens. Naast het leven als huisvrouw geniet ik van mijn werk als teamleider van een thuiszorgteam. Binnen de TFC ben ik er voor te vinden om met elkaar nieuwe acties te bedenken en uit te voeren. Steeds meer ontdek ik dat het leven in Kenia een groot contrast is met ons welvarend bestaan in Nederland. Het is een bijzondere taak die Willianne en Elijah en hun werknemers mogen uitvoeren. Ik vind het fijn om met hen verbonden te zijn en om als TFC samen bezig te zijn met alles wat nodig is om hun werk te ondersteunen. Met dank aan God, Die ons de kracht en mogelijkheden geeft om ieder op onze eigen manier iets voor dit prachtige werk te kunnen betekenen.