Vrienden van Light to Shine

Wat kunt u doen als ondernemer?

Wilt u maatschappelijk verantwoord ondernemen en een verschil maken in het leven van de meest kwetsbare mensen? Word dan Vriend van Light to Shine Foundation

Light to Shine Foundation is een jonge, groeiende, christelijke organisatie die werkzaam is in Kisumu, Kenia. Door het geven van thuiszorg aan ernstig zieken proberen zij Gods liefde en licht te delen. 

Als ondernemer of bedrijf kunt u Light to Shine Foundation ondersteunen door met uw bijdrage te zorgen voor een gezonde, financiele basis.

Er is een vijfjarenplan waarin de doelen voor de komende jaren uitgewerkt zijn. 

Word vriend van Light to Shine

Voor €1000 per jaar kunt u al vriend worden van Light to Shine Foundation. Hiermee maakt u al een enorm verschil in het leven van vele Keniaanse mensen. 

Als vriend van Light to Shine krijgt u twee keer per jaar een speciale update over ons werk. Daarnaast zullen er zo nu en dan netwerkbijeenkomsten worden georganiseerd waar u andere ondernemers kunt ontmoeten en meer inzicht krijgt in onze stichting. Daarnaast kunt u via WhatsApp op de hoogte gehouden worden met foto’s en korte berichten uit het werkveld.

Wilt u als vriend van Light to Shine op bezoek in Kisumu en met eigen ogen zien wat Light to Shine Foundation nu precies doet, ook dat kan! Informeer naar de mogelijkheden.