Overzicht verlof Familie Olweny

Familie Olweny zal vanaf D.V. 11-8 in Nederland zijn. Lees hier meer over hun plannen en wanneer u hen kunt ontmoeten.

Verlof familie Olweny 2023

Familie Olweny hoopt van D.V. 11-8-’23 tot 28-9-’23 in Nederland te zijn.

Op D.V. 15 september is de openingsavond van het verenigingsseizoen van de Beth-El kerk in Sliedrecht. Familie Olweny is gevraagd om dan een presentatie te geven over hun werk.

Op D.V. 1 september is er een Meet&Greet met een hapje en drankje gepland, van 16.30-19u bent u van harte welkom om ons te spreken, de kinderen te ontmoeten en een doorlopende presentatie te zien via de laptop. Dit zal in een zaal van de Beth-El kerk Sliedrecht zijn.

Op D.V. 9 september is er de Light to Shine Fair! Dit keer op het plein van Leef! aan de Frans Halsstraat te Sliedrecht. Van harte welkom om gezellig langs te komen.

D.V. 16-9 is er een ontbijt voor ondernemers, bent u of kent u een ondernemer, kom dan ook! En hoor en zie hoe u betrokken kunt zijn bij het verder laten groeien van Light to Shine Foundation.

Op D.V. 13-9 zullen zij een presentatie geven in de CGK van Tholen.

Wilt u meebidden dat zij een gezegende tijd zullen hebben? Het is een intensieve periode waarin er veel van hen wordt gevraagd als gezin, qua planning, vergaderingen, ontmoetingen en ook veel indrukken voor de kinderen.

We hopen u binnenkort te ontmoeten!

1-9 Meet&Greet
9-9 Fair Light to Shine *
15-9 Presentatie tijdens opening verenigingsseizoen
16-9 Ondernemers ontbijt *

*Zie andere berichten op de website met meer informatie over deze evenementen!